Missie/Visie

Missie
Bij Smeulders Interieurgroep realiseren we interieurs die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Of het nu particulieren, of bedrijven en organisaties betreft, onze taak is het te ontzorgen en mee te denken gedurende het hele bouwproces. Aandacht voor vakmanschap en voor het proces van ontwerp tot plaatsing heeft binnen ons bedrijf de hoogste prioriteit. Maar vooral ook aandacht voor en betrokkenheid met de wereld van onze opdrachtgevers. We richten ons op een markt waarin innovatieve concepten vertaald dienen te worden in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam interieur. Het is onze taak om vorm en functie te verenigen met oog voor esthetiek maar ook met kennis van materialen en technische mogelijkheden. Bij de uitvoering daarvan is vakmanschap noodzakelijk. We beschikken over ruim 50 jaar ervaring in het continue door ontwikkelen van het productieproces en het bijbehorende technische niveau. Naar wens van onze opdrachtgevers zien wij het als een uitdaging om volledig duurzame projecten te realiseren.

Korte communicatielijnen en een actieve rol in overleg met de architect en de opdrachtgever via productie naar montage zorgt voor een flexibele en transparante projectrealisatie binnen budget en planning. Kennis en vakmanschap gaan bij ons hand in hand met verantwoordelijkheid, zelfstandig werken en betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers een uitdagende werkomgeving waarin persoonlijke ambities kunnen worden gerealiseerd. Onze professionals zijn gekwalificeerde vakmensen met een groot oplossend vermogen en daardoor in staat om specialistische projecten te realiseren met een uniek karakter.

Visie
Smeulders Interieurgroep is een toonaangevende speler en in staat zowel projecten van grote omvang als ook projecten met een uniek karakter te realiseren. Onze klanten zijn door concurrerende marktomstandigheden en wettelijke voorschriften gedwongen hun projecten kritisch te beoordelen op een optimale prijs/kwaliteit verhouding en op zoek naar bedrijven die door hun omvang schaalvoordelen kunnen combineren met snelheid, beheersbaarheid en flexibiliteit. Smeulders Interieurgroep is in staat hieraan te voldoen. Ruim 190 medewerkers verdeeld over een drietal productievestigingen kunnen projecten van iedere omvang binnen budget en tijd realiseren. De volledige verantwoordelijkheid voor de realisatie van het project is ondergebracht bij een projectteam waardoor onze klanten profiteren van korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid van onze medewerkers. Smeulders Interieurgroep kan hierdoor snel inspelen op vragen, eisen en wensen. Smeulders Interieurgroep wil blijven groeien, zowel autonoom als door acquisitie. Verbreding van zowel dienstverlening als in een uitbreiding van de gekozen markten. Daarnaast zal in de bedrijfskolom de samenwerking gezocht worden met partners en in combinatie.